Johnny Depp Al Pacino ile aynı filmde rol alacak

karayip korsanlari hackers

Yaşayan efsane Al Pacino ile eşinden ayrılık süreciyle hiç istemediği şekilde gündeme gelen Johnny Depp, yeni bir film projesi için bir araya geliyor.

Johnny Depp Al Pacino ile aynı filmde rol alacak. Al Pacino için tüm zamanların en büyük oyuncularından biri, belki de birincisi demek hiç de yanlış olmaz. Baba, Yaralı Yüz, Şeytanın Avukatı, Kadın Kokusu, Carlito’nun Yolu, İrlandalı ve daha pek çok büyük yapımla karşımıza çıkan büyük isim, şimdi de yapımcı olarak beyaz perdeye geri dönüyor.

karayip korsanlari hackers

Son çıkan bilgilere göre, Karayip Korsanları filmiyle ününe ün katan Johnny Depp, ünlü İtalyan ressam Amedeo Modigliani’nin hayatının beyaz perdeye aktarılacağı filmde yönetmen koltuğunda oturacak. Özellikle son bir yılda eski eşi Amber Heard ile yaşadığı ayrılık davası ile fazlasıyla gündeme gelen ve bu nedenle de yeni Karayip Korsanları filminden çıkarılan ünlü isim, beyaz perdeye efsane isimlerle birlikte geri dönmek istiyor.

5e98bea02269a2191ce0f02f

Johnny Depp Al Pacino ile aynı filmde rol alacak

Bilindiği üzere ayrılık davasının fazlaca dallanıp budaklanmasının ardından, Johnny Depp’in Karayip Korsanları filminin ekibinden çıkartıldığı konuşulmuş ancak daha sonra iki tarafın yeniden uzlaştığı iddia edilmişti. Ancak Netflix, Karayip Korsanları’nın yapımcıları kadar anlayışlı olmadı ve Depp’in tüm dünya genelinde yayınlanabilmesi için çektiği son filmin sadece Fransa’da yayınlanacağını açıkladı.

scarface

Öte yandan ünlü ressamın hayat hikayesinin anlatılacağı filmde Al Pacino’nun herhangi bir rol alması beklenmezken, Johnny Depp’in ise bir sürpriz yaparak filmde ufak bir rol alabileceği belirtiliyor.

Instagram Reelslar artık Facebook’ta