Johnny Depp’in Yükselişi ve Çöküşü!

sweet Jack Sparrow captain jack sparrow 37974117 600 400

Dünyanın, Robert Downey Jr ile birlikte en çok kazanan aktörü olan, yetenekli figür Johnny Depp, inanılmaz bir düşüş yaşıyor.

Johnny Depp, hiç kuşkusuz yaşayan en iyi aktörlerden biri. İnanılmaz mimikler, hayranlık uyandıran ses tonu ve gerek kötü, gerekse iyi adam rollerinde oynayabilmesi onu zor bulunan bir aktör kılıyor.

Ne var ki Johnny Depp, milyarlarca dolar gişe hasılatı elde eden ve kendisine bolca Oscar adaylığı kazandıran Karayip Korsanları serisinden beri pek az başarı elde etti. Depp’in baş rolünü paylaştığını Alice In the Wonderland, 1 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde ederken, 10 gün önce gösterime giren devam filmi, eleştirmenlerce yerden yere vurulurken, istenen ticari başarıyı elde etmekten epey uzak.

Johnny Depp

The Rum Diary (2011), Dark Shadows (2012), The Lone Ranger (2013), Transcendence, Mortdecai (2015) ve Black Mass filmlerinde baş rol oynayan Depp, özellikle Mortdecai’da dibe vurdu ve hatta, en kötü aktörlerin seçildiği Golden Rasperry’de aday gösterildi. Ünlü eşi Amber Heard de, geçtiğimiz yılın sonunda Deep hakkında; şiddet ve cinsel taciz gibi büyük suçlarda, kanun görevlilerine duyuruda bulundu.

Aktörün en popüler filmlerinden Alice In Wonderland, 1<5 milyar dolar gişe hasılatı elde etmişti. Üzülerek ifade edebilir ki; devam filmi Through the Glass, söz konusu başarının çok gerisinde kalacak gibi.

Yetenekli aktörün son umudu ise 26 Mayıs 2017’de gösterime girecek Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales yapımı. Umarız bizim de çok sevdiğimiz yıldız, bu filmle köklerinden yeniden doğar.

Apple App Store’da Büyük Değişikler!