Jennifer Lawrence sosyal medyayı salladı

Jennifer Lawrence sosyal medyayı salladı

Jennifer Lawrence açıklamaları ile sosyal medyayı salladı. Estetik iddialarına yanıt veren Açlık Oyunları yıldızı iddiaları yalanladı. İşte tüm detaylar.

Jennifer Lawrence, estetik ameliyat geçirdiği yönündeki söylentilere yanıt verirken, yaşlandıkça yüzünün değiştiğini açıkladı. Açlık Oyunları yıldızı görünüşüne dikkat ediyor ancak bunun estetik cerrahiyle hiçbir ilgisi yok. Interview Magazine Kış 2023 sayısı için Kylie Jenner ile sohbet eden 33 yaşındaki Lawrence, güzellik kralıyla son zamanlardaki estetik cerrahi spekülasyonları hakkında konuştu. Kim Kardashian’ın kız kardeşi Jenner, kendi adını taşıyan makyaj imparatorluğu konusunda Lawrence’a, dudak kitleri yaratma konusundaki ilk tutkusunun “büyük, yağlı, sulu dudaklara” sahip olma arzusundan doğduğunu söyledi.

Jennifer Lawrence sosyal medyayı salladı

Jennifer Lawrence ise bunun üstüne “Makyajın harikalar yaratabildiğini, bir süredir makyöz Hung [Vanngo] ile çalıştığını” açıkladı. Lawrence bu makyöze plastik cerrah dediğini açıkladı, zira yaptığı makyaj teknikleri sayesinde insanlar Açlık Oyunları oyuncusunun estetik yaptırdığını sanıyormuş. Yıldız, Göz ameliyatı olmadım. Makyaj yapıyorum ” diye ilan etti.

Jenner, 12 yaşındayken yüzünün nasıl göründüğünden söz ederken Lawrence’ın da kesinlikle estetik yaptırdığına emin olduğunu dile getirdi ancak görünüşe göre Jennifer Lawrence herhangi bir estetik yapmamış.

Lawrence, “Büyüdüm. Yüzümden bebek ağırlığını kaybettim ve yaşlandığım için yüzüm değişti'” dedi. “Herkes burun ameliyatı olduğumu düşünüyordu, ancak öyle değil.” Gözlerinden ameliyat olmamış olsa da yıldızın burnunu yaptırdığı  da ortaya çıktı.

Netflix sevilen dizisinin neden devamının gelmeyeceğini açıkladı