JBL ilk Bluetooth pikabı JBL Spinner BT tanıtıldı

jblll

CES 2023’de birçok ürün tanıtılmaya devam ediyor. Bunlardan biri de JBL’nin ilk Blutooth pikabı olan JBL Spinner BT oldu.

JBL, aptX HD kablosuz buharlama özelliğine sahip ilk Bluetooth pikabı JBL Spinner BT tanıttı. Cihaz daha önce piyasaya sürülen TT350 Classic’e benzer özellikler taşırken pikap, turuncu vurgular ve analog çıkış ile tamamen siyah bir tasarıma sahip.

JBL Spinner BT pikap, vinil kayıtları 24 bit yüksek çözünürlüklü uyumlu kablosuz hoparlörlere, ses çubuklarına ve kulaklıklara aktarabilir özellikte. Aktif hoparlörlerle kullanım için yerleşik bir değiştirilebilir hareketli mıknatıs fono aşamasına sahip.

Yeni JBL Bluetooth pikap, kayış tahrikine ve canlı turuncu vurgulu bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, etkili titreşim modülasyonu için bir alüminyum levhaya ve sönümlemeli ayaklara sahip bir MDF kaideye sahiptir. Ön kolunda yüksek kaliteli sesli teknik hareketli mıknatıs kartuşu bulunur. Döner tabla hız seçenekleri, harika bir ses perdesi sağlamak için bir hız sensörüyle kilitleniyor.

JBL Spinner BT

JBL Spinner BT, 2023’ün üçüncü çeyreğinde resmi olarak pazara girecek. Fiyatı yaklaşık 399$ ve dünya genelinde birden fazla pazarda satışa sunulacak. Karşılaştırıldığında, JBL Spinner BT, piyasadaki mevcut aptX HD donanımlı pikaplardan önemli ölçüde daha ucuzdur. Cambridge Audio Alva ST, Spinner BT ile benzer bir kayış tasarımına sahip olmasına rağmen yaklaşık 1.000 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.

Apple AR/VR kulaklıkları beklenenden geç gelebilir