Cepten mesajlaşmalarda telekulağa son

gdata antivirüs

Bu yıl 30’uncu yılını kutlayan G DATA, kullanıcılarına mobil cihazlarında gerçekleştirdikleri sohbetleri davetsiz misafirlerden koruyan ücretsiz sohbet uygulaması hediye ediyor.

gdata-antivirüs

We are social’ın yaptığı araştırmalara göre şu anda tüm dünyada 2 milyarın üzerinde akıllı telefon bulunuyor. G DATA tüm kullanıcıların görüşmelerini herhangi biri tarafından okunma korkusu olmadan güvenli bir şekilde yapabilmeleri ve dijital özgürlüklerini koruyabilmeleri için özel bir sohbet uygulaması geliştirdi. Başlangıç olarak Android tabanlı cihazlarda kullanılabilecek olan SECURE CHAT uygulaması, var olan en üst düzey şifreleme yöntemlerini kullanarak kısa mesaj ve yazılı sohbet iletişimlerini güvenli kılacak. Uygulama aynı zamanda paylaşılan fotoğrafları da şifreleyerek koruyacak.

screen_shot_1

 

SECURE CHAT, kullanıcıların arkadaşlarıyla güvenli bir şekilde iletişimlerini sürdürebilmelerini sağlarken verilerini siber telekulaklara ve veri sızıntılarına karşı koruyacak. G DATA, kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu uygulamada iletişimi güvenli bir hale getirmek için Axolotl prtokolünü kullanıyor.

G DATA SECURE CHAT uygulaması akıllı telefonlar üzerinden gerçekleştirilen SMS, sohbet, fotoğraf ve video paylaşımı gibi iletişimlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlıyor. Kullanıcılar mesajları ve paylaştıkları dosyaların başkalarının eline geçmesi korkusu olmadan iletişimlerini sürdürebiliyorlar. Uygulama üzerinde bulunan zamanlayıcı sayesinde kullanıcıların gönderdikleri mesajlar ve fotoğraflar gibi dosyalar belirli bir süre sonra hem göndericinin hem de alıcının cihazında otomatik olarak siliniyor.

Screenshot_Stance

 

SECURE CHAT uygulamasının güvenliği Axolotl protokolü üzerinden sağlanıyor ve mesajlar pratikte çözülmesi imkansız olarak görülen yöntemlerle şifreleniyor. SECURE CHAT uygulamasında kullanılan sunucular G DATA’nın kendi binaları içerisinde bulunuyor ve fiziksel olarak da güvenlikleri sağlanıyor. SECURE CHAT uygulaması şu anda tüm güvenlik özellikleriyle birlikte Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

 Motorola kullanıcılarının yüzünü güldürüyor!