Jabra Elite 4 Active küresel pazada boy göstermeye hazırlanıyor

h555

Jabra’nın en yeni kablosuz kulaklıkları, kısa süre önce piyasaya sürülen Elite 3’ün hemen ardından gelen Elite 4 Active’dir. 

Jabra Elite 4 Active, aktif gürültü engelleme (ANC) ve selefinden çok daha iyi ter direnci sunduğu için Elite 3’ün geliştirilmiş halidir. IP57 su geçirmezlik derecesi, Jabra Elite 3’ün IP55 derecesinden daha üst seviyede.

h21

Elite 4 Active, Birleşik Krallık’ta zaten 120 £ (161 $) olarak mevcut olmasına rağmen, Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere diğer birçok yerde henüz duyurulmadı. Elite 4 Active’den çok daha düşük fiyatlı bir dizi gerçek kablosuz kulaklıkla, kulakiçi kulaklık pazarına yeni giren kişinin segmentinde yüksek olduğu görülüyor.

Jabra Elite 4 Active 6 mm sürücülerle birlikte gelir, tek kulaklık işlevi sunar ve daha iyi bir dinleme deneyimi için harici sesleri yükselten Hear Through modu sunuyor. Elite 4 Active ile yalnızca kablolu şarj kullanılabilir. Cihaz, tam şarjda ve normal kullanımda size yedi saat dinleme sağlayabilir. Ancak şarj durumu da hesaba katıldığında pil ömrü yaklaşık 28 saate çıkıyor.

h2

Elite 4 Active, cihazın sunduğu güçlü ses kalitesi ve konfor açısından Elite 3’ten farklı olmayacak. Jabra Elite 4 Active’in dünya çapında kullanılabilirliği hakkında şu anda üretici tarafından daha fazla ayrıntı açıklanmadı. Türkiye’de de satışa sunulacak olan cihaz için biraz daha beklememiz gerekecek. Cihazın piyasada birçok rakibinin olduğunu söylemekte fayda var. Bakalım bu kulaklıklar piyasada nasıl bir satış rakamı yakalayacak.

OnePlus 10 Pro, 80W hızlı şarj desteğine sahip olacak