İzlanda’da drone ile yanardağ görüntüleri çekildi: Eşsiz kareler (Video)

İzlanda'da drone ile yanardağ

İzlanda’da drone ile yanardağ görüntüleri çekildi. Görüntüler gerçekten de insanı hayrete düşürecek türden diyebiliriz. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Bugün sosyal medya üzerinden İzlanda’da drone ile yanardağ görüntüleri ortaya çıkarıldı. Bunlar YouTube platformu sayesinde bütün kullanıcılara sunuldu. Videoya ayrıntılı olarak bakıldığında gerçekten de eşsiz kareler olduğunu görmek mümkün. Özellikle lavların arasından geçen drone son derece etkileyiciydi.

İzlanda’nın başkenti olan Reykjavik, bugünlerde ilginç olaylara ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık olarak 800 yıl sonra ilk kez patlayan bu yanardağ herkesi hayrete düşüren görüntüler sağladı. Bugüne kadar çekilen en iyi yanardağ görüntüleri olduğunu söyleyebiliriz.

Tarihin en iyi volkan patlaması görüntüleri çekildi

İzlanda genellikle volkanik olaylar ile biliniyor. Buralardaki gayzerler son derece meşhurdur. Volkanik patlamaların devam ettiği böyle yerler aynı zamanda fotoğraf sanatçıları için büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz günlerde burada meydana gelen bir patlama fotoğrafçıların adeta üşüşmesine neden oldu.

İzlanda'da drone ile yanardağ

Tarihin en iyi volkanik patlamalarından bir tanesinin görüntüleri küçük bir vadide çekildi. Lavların çıktığı yer ise yaklaşık olarak 500 ila 700 metre arasındaki büyük çatlaktı. Hızlı bir şekilde buradan çıkan lavlar her yere yayıldı. Böylece insanı hayrete düşüren görüntüler ortaya çıktı.

Pizza Hut drone ile pizza dağıtmaya başlıyor!

Drone fotoğraf ve videoları son dönemlerde iyice popüler oldu. İnsanlar gitmekte zorlandıkları yerleri bu tür cihazlar ile kolaylıkla görebiliyor. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde drone sanatçılığı daha da gelişecektir. Hemen aşağıya sizler için lavların patlama görüntülerini bıraktık. İzledikten sonra düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.