iWatch Akıllı Saati Galaxy Gear ve SmartWatch Modellerinden Daha Mı İyi?

İwatch

Akıllı ürün piyasasında rekabet gittikçe kızışan bir hal aldı. Yeni akıllı ürünler kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Akıllı ürün piyasasında telefonlardan sonra en moda ürün olan akıllı saatler, Galaxy Gear, SmartWatch, iWatch birbirleriyle yarışa giren en son ürünler.

Samsung firması ilk akıllı saati piyasaya sunan firma oldu. Ardından Sony bir arak gerçekleştirdi ve SmartWatch akıllı saatini piyasaya tanıttı. Ancak rekabet bu iki saat ile sınırlı kalmadı. Yakın bir zamanda Apple firmasının iWatch modeli piyasaya sürülecek. Apple firmasının iWatch saati hakkında söylenenler diğer iki firmanın akıllı saatlerinden daha akıllı özelliklere sahip olduğu. Bu da Apple firmasının iWatch modelinin diğer iki modelden kolayca sıyrılıp piyasada liderliği kazanabileceği söyleniyor.

İwatch

Apple firmasının iWatch saatini piyasaya sürmeyi düşündüğü tarih 2014 yılının birinci veya ikinci dönemi. Bu dönemde aynı zamanda yeni iPhone modelini de satışa sunmayı Apple firması düşünüyor. Böylece iPhone modelini akıllı saatle destekleyecek. Bu şekilde Apple firması, Samsung’un yolunu izliyor gibi. Ancak rakiplerinin ürettiği akıllı saatler akıllı telefonlarla beraber çalışabiliyor ama diğer ürünlerle iletişim kurmayı desteklemiyor. Apple firmasının geliştirdiği iWatch saatinde ise, iPhone modellerine bağlanmakla beraber diğer akıllı ürünlerle de iletişim içerisine girebilecek. Eğer akıllı ev sahibi bir kimse iseniz, iWatch sizin için en uygun olanı. Böylece ses, ışık, ısınma gibi ihtiyaçlarınızı daha pratik şekilde halledebileceksiniz.

Tabi ki Apple firması 2014 yılı için piyasaya sunacağı bu iki dev ürünü nasıl bir fiyattan sunacaktır bilinmiyor. Ama çok yüksek fiyattan satışa sunulacağı kesin gibi.