iWatch’un İki Farklı Versiyonu Olacak

Akıllı Saat iWatchun Fiyatı Hakkında Yeni İddialar Geldi

Apple’ın akıllı saati iWatch hakkında ortaya çıkan son haberlere göre, kadınlara ve erkeklere yönelik olmak üzere iki farklı versiyon piyasaya sürülecek.

Apple‘ın yapım aşamasındaki akıllı saati iWatch son günlerde kendisini sıklıkla teknoloji dünyasının gündeminde buluyor ve böylece akıllı saat hakkında yeni detaylar ve söylentiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. iWatch’a dair ortaya çıkan son haberlere göre hem erkek hem de kadın kullanıcıların ilgisini çekmek isteyen Apple, yeni akıllı saatinin iki farklı versiyonunu piyasaya sürecek.

iwatch

Son dönemde ortaya çıkan haberlerde bu yılın sonunda piyasaya sürüleceği iddia edilen iWatch‘un kadınlara yönelik versiyonunun ekranının çaprazlama 1.3 inç, erkeklere yönelik versiyonunun ekranının ise 1.5 inç olacağı söyleniyor. Erkek ve kadın kullanıcılara yönelik olarak iki farklı versiyonun çıkarılacağı yönündeki bu iddialar hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak kısa bir süre önceye kadar sadece söylentilerden ibaret olan iWatch‘un yapım aşamasında olduğu ve bu yılın sonunda piyasaya sürüleceği artık neredeyse herkes tarafından kabul edilmiş durumda.

BlackBerry, Heartbleed Açığını Yakında Kapatacak