Xiaomi Mi A2 Lite için Android Pie geliyor

xiaomi mi a2 lite

Akıllı telefon pazarındaki popüler modellerden biri olan Xiaomi Mi A2 Lite sonunda Android Pie güncellemesini alıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Sektörün güçlü isimlerinden biri olan Xiaomi, geniş model yelpazesi sayesinde her kesimden kullanıcıya hitap ediyor. Genel olarak agresif bir fiyat politikasına sahip olan Çinli üretici bu sayede kısa sürede önemli bir kitleye hitap etmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Black Friday indirimleri kapsamında da Xiaomi modellerinin fiyatı hayli uygun seviyelere inmişti. Örneğin şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi A2 Lite, bazı e-ticaret sitelerinde 1250TL civarında fiyatlardan satılmaktaydı.

Xiaomi Mi A2 Lite için beklenen güncelleme yayınlandı

Çentikli ekranı ve çift ana kamerası ile segmentindeki modellere kıyasla bir adım önce olan Xiaomi Mi A2 Lite, şimdi de yazılımsal anlamda rakiplerinin önüne geçecek.

Ortaya çıkan son detaylara göre Xiaomi’nin orta segmentteki modeli yakında Android Pie güncellemesini alacak.

Hali hazırda Mi A2 Lite, Android One programının bir parçası olduğu için Android Pie kararlı sürümünde herhangi bir aksilik yaşanması beklenmiyor.

Güncellemenin boyutunun 1GB civarında olduğunu da belirtelim. Android Pie güncellemesi ile birlikte FM radyo işlevselliği, uyarlanabilir ekran parlaklığı ve içeriğinize göre önerilen uygulamalar ve eylemler sunan bir arayüz de gelecek.

Güncelleme henüz oldukça sınırlı bir bölgede yayınlanmış durumda. Fakat önümüzdeki 1 haftalık süreçte güncellemenin global hale gelmesi bekleniyor.

Şimdiden PS5 için oyun geliştirmeye başladılar