İşte Sonic filmi için yenilenen Sonic!

sonic

Önümüzdeki yıl gösterime girecek olan Sonic the Hedgehog filmi için Sonic karakteri sil baştan yeniden tasarlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Başrolünde Jim Carrey’nin yer aldığı Sonic the Hedgehog filmi için merakla beklenen ilk fragman geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte filme olan tepkiler de çığ gibi büyüdü. Çünkü filmde yer alan Sonic karakteri, yıllardır bildiğimiz, tanıdığımız Sonic’le pek de alakalı değildi.

Yapımcıların Sonic karakterini tamamen farklı bir şekilde filme aktarmaları, oyunun fanlarının büyük tepkisine neden oldu. Normal şartlarda 8 Kasım’da gösterime girecek olan film gelen tepkiler sonrasında 14 Şubat 2020’ye ertelendi. Film yapımcıları Sonic tasarımının baştan sona yenileneceği sözünü vermişlerdi. Nitekim verilen sözler tutulmuş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz gün Sonic the Hedgehog filmi için silbaştan yaratılan Sonic karakteri sızdırıldı. Dilerseniz bahse konu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

sonic filmi sonic filmi

Açıkçası yeniden tasarlanan Sonic’in, fragmanda gördüğümüz Sonic’e kıyasla çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Görünen o ki gösterilen tepkiler, gerçekten işe yaramış.

İndirime giren oyunlar için tıklayın