İşte karşınızda Galaxy S10+ klonu!

Çinliler Samsung’dan bile önce davranıp Galaxy S10+ klonu ile karşımıza çıktı. Galaxy S10+’un sızan tasarımından yola çıkılarak hazırlanan bu klon, oldukça başarılı görünüyor.

Samsung, 2019’un ilk çeyreğinde yeni Galaxy S modelleri ile karşımıza çıkacak. Infinity-O ekran tasarımı ve One UI arayüzü ile gelecek olan Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modelleri, şimdiden Çinlilerin hedefine girmiş durumda. Daha Samsung yeni modelleri tanıtmadan, Çinliler sızıntılardan yola çıkarak Galaxy S10+ modelini hazırlamış bile.

Klon telefon olarak tabir edebileceğimiz bu modelin oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz. Infinity-O ekranlı bu modelin en dikkat çeken tarafı ise arka bölümde yer alan üçlü kamera kurulumu oluyor. Galaxy A9 ile 4 arka kameraya yer veren Samsung’un, S10 ilesi ile 3’lü kuruluma geçmesi bekleniyor.

Galaxy S10+ nasıl olacak?

Galaxy S10 modellerinin gücünü bölgesel olarak değişen Snapdragon 8150 ve Exynos 9820 yonga setinden alması bekleniyor. 7nm üretim süreci ile üretilecek olan bu yonga setleri hem performans hem de güç tüketimi açısından bir önceki nesile göre yüzde 20 daha performanslı olacak.

Galaxy S10+

Galaxy S10 modellerinde 4 GB RAM veya 6 GB RAM‘in yer verilmesi bekleniyor. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkacak olan bu modeller, tasarımsal açıdan bu yıl büyük bir yenilik sunacak. Bakalım çentiksiz Infinity-O tasarımı kullanıcılar tarafından sevilecek mi?

Infinity-O tasarımına sahip Galaxy A8s sertifika aldı