İşte Jet Black LG G6!

lg g6 quad dac

Tanıtılmasına sayılı günler kala LG G6 ile ilgili yeni bir görsel daha sızdırıldı. Üstelik bu seferki görsel simsiyah bir LG G6’yı gözler önüne seriyor. İşte detaylar.

Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan cihazlar içerisinde en çok merak edilenlerden bir tanesi de LG G6. Her ne kadar bu modele ilişkin geniş bir bilgi yelpazesine sahip olsak, yine de insan gözüyle canlı canlı görene kadar bazı şeylere inanamıyor.

Az önce de belirttiğimiz üzere LG G6 ile ilgili geniş bir bilgi yelpazesine sahibiz. LG G6’nın Snapdragon 821 yonga setiyle geleceği, 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanına sahip olacağı, suya ve toza karşı dayanıklı bir tasarım çizgisinde karşımıza çıkacağını biliyoruz.

Tabi ki bunlar henüz kesinleşmiş değil. Fakat bu konuda o kadar çok benzer iddia var ki, bir yerden sonra insan farklı birşey de düşünemiyor.

LG G6’nın nasıl bir tasarıma sahip olacağı geçtiğimiz günlerde sızdırılan görsellerle zaten belli olmuştu. Şimdiyse LG G6’nın parlak siyah renge sahip modeli su yüzüne çıktı.

Özellikle iPhone 7 ile trend olan ve jet black olarak nitelendirilen bu renk (bizde simsiyah diye geçiyor ama parlak siyah daha uygun diyebiliriz) LG G6’da da karşımıza çıkacak.

Parlak siyah renge sahip LG G6 görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

lg g6

Parlak siyah renginin LG G6’ya da hayli yakıştığını söylemek mümkün. Bakalım Güney Koreli üretici, Apple gibi bu renge farklı bir fiyat tarifesi uygulayacak mı? Bekleyip göreceğiz.