İşte bu Opera: 36.0.2079.0!

opera

Alternatif Arama Motoru olarak bilinen Opera güncellendi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Opera: Windows, OS X ve Linux için güncellendi. Yeni güncelleştirme ile beraber Video’lar daha kaliteli bir şekilde sıkıştırılıyor ve İnternetteki İçerikleri daha kaliteli bir şekilde indirmenizin önü de açılmış oldu.

Ayrıca Opera; Tarayıcısının daha kararlı ve istikrarlı bir şekilde çalışması için de elinden geleni yapmışa benziyor. Opera Ürün ve Yazılım Testçisi Kornelia Mielczarczyk güncelleştirmeleri için şu açıklamalarda bulundu.

Mielczarczyk: “Windows, OS X, Linux platformlarında, Tarayıcımızın; kararlı bir şekilde çalışması için bir çalışma yaptık. Bu çalışma sonucunda Opera, kapsamlı Özelliklere ve eklenmiş yeni Seçenekler ile performans geliştirmelerine de sahip olmuş oldu” dedi.

opera

Ayrıca dikkatli gözlerle bakıldığın da Opera’nın Güvenlik Ayarlarının da değiştiğini görüyoruz. Öte yandan Bildirim Merkezi ve Sekmeler arası geçişlerde de performans iyileştirmesinin yapıldığını söyleyebiliriz.

Yeni güncelleştirmeyi cihazınıza kurmanız için yapmanız gereken tek şey Opera’nın resmi sitesine gidip, uygun İşletim Sistemini seçip, programı cihazlarımıza kurmak.

Not: Yeni Opera Sürümünün ismi; Opera 36.0.2079.0.

Gionee’den yeni bir Phablet geliyor: Gionee M5 Plus