IŞİD, Suudi Arabistan’a savaş açtı!

işid

Işid, Suudi Arabistan’a savaş açtı. Savaşın nedenini merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam etmelisiniz.

Bilindiği üzere IŞİD, uzun zamandan beri Dünya gündemini terör saldırıları ile işgal ediyor. IŞİD, bundan birkaç zaman önce GPS ve Apple ürünlerine de kullanım yasağı getirmişti.

GPS ve Apple ürünlerine kullanım yasağı getirdiğini IŞİD; yaptığı yazılı bir açıklama ile destekçileriyle paylaşmıştı. Ayrıca IŞİD; GPS sisteminin kaldırılmasını istediği için her Bölgeye teknisyenlerini de göndermişti.

GPS sisteminin kaldırılmadığı cihazlara ise el konulacağını duyurmuştu. Şimdi ise konu daha farklı bir yere vardı. IŞİD; Suudi Arabistan’ın önemli Güvenlik Merkezlerini hackleme kararı aldı.

işid

Işid; Suudi Arabistan’ın, İngiliz Hükümetinden aldığı IP adreslerini tek tek hackledi. Konuyla ilgili bilgileri Mirror Online sitesinden aldık.

Sitede, Hacker Grubunun isminin VandaSec olduğu söylendi. Siber Saldırı Uzmanları, Işid’i aptal olmakla suçladı. Peki, neden derseniz?

Hemen açıklayalım. Işidçi Hackerlar yani VandaSec, bloklanmamış IPv4 adreslerini hacklemek yerine yanlışlıkla bloklanmış IPv4 adreslerini hacklemiş. Bakalım, saldırılar nereye varacak?

Selfieci güzeli: InFocus M680