iQOO Z7x 5G performansı ile dikkatleri üzerine çekti!

iQOO Neo 7 SE

Akıllı telefon dünyasının en önemli bütçe dostu cihaz üreticilerinden biri olan iQOO, bir modelini daha küresel pazara çıkarmanın hazırlıklarını yapıyor.

iQOO Z7x 5G performansı ile dikkatleri üzerine çekti! iQOO’nun Hindistan’da iQOO Z7x 5G’yi Nisan ortasında piyasaya sürmesi bekleniyor. Sızıntılar ve sertifikasyonlar, cihazın bu yılın başlarında Çin’de piyasaya sürülen versiyonuyla tamamen aynı olacağını gösteriyor. İddiaya göre, iQOO Z7x 5G’nin Hindistan varyasyonu Geekbench’te görüntülendi ve cihazın yakın zamanda piyasaya sürüleceği yolunda bir ipucu daha verdi.

iQOO Neo 8

Geekbench listesine göre, iQOO Z7x 5G telefonu tek çekirdekli testte 905, çok çekirdekli testte 2.137 puan aldı. Bu model numarası cihazın Hindistan versiyonuna ait olduğunu gösteriyor ve iQOO’nun yakında ülkeye çıkaracağını işaret ediyor.

iQOO Z7

iQOO Z7x 5G performansı ile dikkatleri üzerine çekti!

iQOO Z7x 5G, Android 13 tabanlı en son FunTouchOS 13 arayüzüyle birlikte gelecek. Sekiz çekirdekli Snapdragon 695 işlemciyle güçlendirilecek ve muhtemelen 8GB RAM ve 128GB depolama alanı sunacak, ancak diğer bellek seçenekleri de mevcut olabilir. Şimdi cihazın diğer özelliklerine bakalım.

iQOO Z7x 5G, merkezi bir delik ile desteklenen 6.64 inç IPS LCD ekran, FHD+ çözünürlük, 19:9 en-boy oranı ve etkileyici 120Hz yenileme hızı sunuyor. Cihaz, Snapdragon 695 yonga seti, LPDDR4x RAM ve UFS 2.2 depolama ile güçlendirilmiştir ve Çin’de üç konfigürasyonda mevcuttur.

iQOO Neo 7 SE

Fotoğrafçılar için Z7x, 16 megapiksel ön kameraya ve arkada 64 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunan çift kamera kurulumuna sahiptir. Cihaz en son Android 13 işletim sistemi üzerinde çalışır ve yan montajlı bir parmak izi tarayıcısı ile kullanıcılarına kolay ve güvenli erişim sunar. iQOO Z7x 5G performansı ile dikkatleri üzerine çekti!

Twitter’da en çok takipçi artık Elon Musk’ta