iQOO Z7 tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

iqoo neo 7

Çinli teknoloji şirketi iQOO’nun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modeli Z7, şimdi de lansman posterinin sızdırılmasıyla adından bahsettirdi.

iQOO Z7 tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Çok yakında piyasaya sürülecek olan iQOO’nun yeni telefonu Z7’nin tanıtım posteri sonunda yayınlandı. Yeni akıllı telefonun arka panelini gösteren görsel, cihazın çift arka kamera kurulumuna sahip olacağını ortaya koyuyor.

1 2

iQOO Z7 serisi Mart ayında piyasaya sürülecek ve iki cihazdan oluşacak: iQOO Z7 ve Z7 Pro. Paylaşılan posterde deniz mavisi renk seçeneğiyle sunulan iQOO Z7’nin, OIS’li çift arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor.

iQOO 11

iQOO Z7 tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi, her zaman en son teknolojiyi kullanan ve yüksek kaliteli akıllı telefonlar üreten bir marka olarak bilinmekle birlikte özellikle fiyat performans alanında iddialı bir isimdir. iQOO Z7 de bu geleneksel yaklaşımı sürdürüyor ve cihazın teknik özellikleri, tasarımı ve özellikleri bakımından en son teknolojilere sahip olacağı gibi rakiplerine göre daha uygun bir fiyata sahip olacak gibi görünüyor.

iQOO Neo 7 SE 1 1

iQOO Z7’nin arka kameralarının özelliklerine dair henüz net bir bilgi yok. Ancak cihazın OIS’li çift arka kamera kurulumu, iQOO’nun önceki modellerinde olduğu gibi harika bir kamera performansı sunacağına işaret ediyor olabilir. Ek olarak, iQOO Z7‘nin güçlü bir işlemciye sahip olması da kuvvetle muhtemel. Cihazın, yüksek performanslı bir işlemci ile donatılmış olması, hızlı ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunacaktır.

iPhone 15 tasarımı tüm hatlarıyla ortaya çıktı