iQOO Z7 serisi özellikleri ile şaşırttı!

1

Çinli teknoloji şirketi iQOO’nun merakla beklenen yeni akıllı telefonuna ait gelen son bilgiler, bu cihazın daha fazla kişi tarafından merak edilmesini sağladı.

iQOO Z7 serisi özellikleri ile şaşırttı! Bugün iQOO, Z7 serisini 20 Mart’ta Çin’de piyasaya süreceğini duyurdu. Bu serinin Hindistan’dan bir gün önce markanın ana ülkesinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Serinin üç modeli bulunuyor: iQOO Z7, iQOO Z7x ve iQOO Zi. Bu modellerden sonuncusu birkaç saat önce resmi olarak duyuruldu. Güvenilir bir sızıntı kaynağı standart Z7’nin ana özelliklerini açıkladı.

1

iQOO Z7 Çin için Hindistan’da piyasaya sürülecek olan modelden farklı bir akıllı telefon olacak. Geçen hafta, Hindistan bölümünün CEO’su Hindistan’a özel olarak tasarlanan bir Z7 modeli olduğunu doğruladı.

2 2

iQOO Z7 serisi özellikleri ile şaşırttı!

Bu nedenle, Digital Chat Station’a göre, Çin Z7’nin Qualcomm Snapdragon 782G yonga seti ile güçlendirileceğini öğrenmek bizi şaşırtmadı. Cihaz ayrıca bir LCD ekranla donatılacak. Optikler açısından, OIS destekli 64MP birincil kamerayı kullanacak. Bellek yapılandırması konusunda, 12GB + 256GB seçeneğiyle sunulacak.

3

Son olarak, iQOO Z7, 5.000mAh batarya ile desteklenecek ve markanın resmi olarak onayladığı gibi 120W şarj desteğine sahip olacak. Öte yandan, iQOO Z7x daha büyük 6.000mAh bir batarya ile gelecek ancak daha yavaş 80W şarjı destekleyecek. Bu modelde Qualcomm Snapdragon 695 yonga setinin kullanılması bekleniyor. Bakalım Çinli markanın bu yeni modeli, sızıntılarla yarattığı heyecanı gerçek satışlarına ne ölçüde yansıtabilecek.

Suicide Squad oyunu bir kez daha ertelendi