iQOO Z3 Snapdragon 768G SoC ile geliyor!

iQOO Z3 Snapdragon 768G SoC ile geliyor!

25 Mart’ta gelecek olan iQOO Z3, Snapdragon 765G SoC ile geçen hafta sonu Geekbench’te göründü. Ondan dana önce ise Snapdragon 765, Snapdragon 765G tarafından paylaşılan SM7250 kod adıyla Google Play Console’da görülmüştü. Bu karışıklık bugün çözüldü. iQOO, Z3 cihazının Snapdragon 768G SoC’ye sahip olacağı Weibo tarafından onaylandı.

iQOO, Z3’ün UFS 2.2 depolama ile geleceğini açıkladı. Ayrıca iQOO, Z3’ün yerleşik 8GB RAM’e sahip olacağını doğruladı. Çinceden yapılan çevirilere göre akıllı telefon 3GB Sanal RAM (VRAM) ile gelecek. iQOO, Z3’ün teknik özellik sayfasının geri kalanını henüz ayrıntılandırmadı. Ancak Geekbench ve Google Play Console sayesinde, akıllı telefonun Android 11’i çalıştıracağını zaten biliyoruz. Listeler sayesinde cihazın ayrıca bir FullHD + ekran ve 6GB RAM seçeneği ile geleceği de ortaya çıktı.

iQOO Z3 Snapdragon 768G SoC ile geliyor!

Dahası, Z3, Çin’in 55W şarjlı 3C sertifikası tarafından da onaylandı. Çinli perakendeci JD.com’un web sitesinde, akıllı telefonun bir delikli ekrana sahip olacağını ve ön tarafta bir selfie ünitesini içereceğini duyurdu. Cihaz ayrıca üç tane olmak üzere toplam dört kameraya sahip olacak. Listeler ve sızan haberlerle cihaz hakkında bayağı bilgi edinmiş olduk. Ancak fiyat kısmında henüz bir fikrimiz yok. Resmi açıklamaya sadece iki gün kaldığından, Z3’ün özellikleri, fiyatları ve kullanılabilirliği hakkında her şeyi bilmek için fazla beklememiz gerekmeyecek.

Dijital Dönüşüm Ofisi “vergi mi geliyor” dedirten kripto para açıklamaları yaptı