Vivo Z3, 17 Ekim’de satışa sunulacak

vivo z3 p

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Vivo, orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte Vivo Z3 hakkındaki tüm detaylar.

Gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon modeli daha tanıtılmasın. Özellikle son bir kaç aydır akıllı telefon sektöründeki model yelpazesi hat safhaya ulaşmış durumda. Fakat bu üreticilerin yeni cihazlar tanıtması için engel teşkil etmiyor. Zira içerisinde bulunduğumuz Ekim ayında orta segmente hitap eden pek çok yeni cihaz raflardaki yerini almış olacak. Bunlardan birisi de Snapdragon 710 yonga setiyle gelecek olan Vivo Z3.

Snapdragon 710’lu Vivo Z3 satışa sunuluyor

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere, Snapdragon 710 orta segmentteki yonga setleri arasında en üst düzey performansa sahip olan isim. Dolayısıyla bu yonga setine sahip olan cihazların fiyatı, genel itibariyle 500 doların üzerinde oluyor.

vivo z3

Fakat Vivo Z3, Snapdragon 710’la gelmesine karşın piyasa ortalamasının hayli altında bir etikete sahip olacak. Şimdilik telefonun diğer özelliklerine dair bir bilgimiz yok. Fakat Vivo tarafından paylaşılan resmi görsele göre, telefon 17 Ekim’de satışa sunulacak.

Çin kaynaklı raporlara göre, Vivo Z3’ün fiyatı 260 dolardan başlayacak. Muhtemelen bu fiyat kullanıcıların seçeceği RAM ve dahili depolama alanı seçeneklerine göre biraz daha artacaktır.

Vivo’nun orta segmentteki yeni modelinin global pazara gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Xiaomi Black Shark 2 videoda ortaya çıktı