iQOO Z3, 25 Mart lansmanından önce Geekbench’te göründü!

iQOO Z3, 25 Mart lansmanından önce Geekbench'te göründü!

Model adı V2073A olan ve iQOO Z3 olduğuna inanılan bir vivo akıllı telefon, birkaç gün önce 6 GB RAM ile Google Play Console’da görüldü. Şimdi aynı cihaz yerleşik 8GB RAM ile Geekbench’te karşımıza çıktı. Böylece cihaz hakkında resmi lansmandan önce bilgi sahibi olduk.

Geekbench’de görünen akıllı telefon Android 11 ile çalışıyor. Cihazın Geekbench listesindeki anakart bölümünde Snapdragon 765G SoC’ye karşılık gelen “lito” ifadesi geçiyor. Geekbench, V2073A’nın diğer özelliklerini açıklamıyor. Ancak Google Play Console, akıllı telefonun bir FullHD + ekrana sahip olacağını belirtti. Batarya tarafında ise cihaz, 3C, 55W şarjı destekleyecek. Cihazın daha önceden ortaya çıkan özelliklerine bir bakalım. Çinli perakendecinin web sitesindeki liste iQOO Z3 ile ilgili hiçbir bilgi vermiyordu. Ancak iQOO birkaç gün önce yeni bir 5G akıllı telefonla ilgili bir poster paylaşmıştı. Ayrıca aynı görüntü JD.com listesinde de karşımıza çıktı. Bu da Z3’ün piyasaya çıkma söylentilerini doğruluyor. Cihaz, yeni nesil ağları destekliyor. Z1 modeli de 5G bağlantısıyla geldiğinde Z3’ün bu ağları desteklemesi pek de şaşırtıcı değil. iQOO’dan henüz Z3 hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

iQOO Z3, 25 Mart lansmanından önce Geekbench'te göründü!bağlantısıyla piyasaya sürülecek. Ancak resmi olarak tanıtılmadan önce akıllı telefon hakkında muhtemelen daha fazla şey duyacağız. Akıllı telefon rekabetinin yoğun olduğu bu sektörde cihaz ne kadar başarı sağlayacak göreceğiz.

iQOO Z3, 25 Mart’ta piyasaya sürülecek!