iQOO Neo 7 SE tasarımı gözler önüne serildi

iQOO Neo 7 SE

Dimensity 8200 yonga setinden güç alan ilk telefon olacak iQOO Neo 7 SE’nin sızdırılan yeni görselleri sayesinde telefonun tasarımı net bir şekilde gözler önüne serildi.

iQOO, Neo 7 serisi telefonlarını geçtiğimiz ay resmen tanıttı. Ancak bu seri henüz tamamlanmış değil. Çünkü bu seriye çok yakında iQOO Neo 7 SE adını taşıyan daha düşük maliyetli bir model daha katılacak.

Neo 7 SE’nin dün düzenlenecek bir etkinlikle resmi olarak tanıtılması bekleniyordu. Ancak Çin Komünist Partisi’nin eski lideri hayatını kaybedince Çin’deki tüm etkinlikler gibi iQOO’nun lansmanı ertelendi. Biz telefonun tanıtımı için yeni bir tarihin açıklanmasını beklerken, sızdırılan görseller sayesinde hem telefonun tasarımı net bir şekilde gözler önüne serildi, hem de renk seçenekleri belli oldu.iQOO Neo 7 SE

iQOO Neo 7 SE, MediaTek’in Dimensity 8200 yonga setinden güç alan ilk telefon olacak. Adından da anlaşılacağı üzere SE modeli iQOO Neo 7’den biraz daha düşük özelliklere sahip. Bunun en belirgin olduğu özellik yonga seti. Hatırlayacağınız gibi iQOO Neo 7, Dimensity 9000+ yonga seti ile piyasaya sürülmüştü.

Neo 7 SE’nin 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. FHD+ çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz olacak. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunacak.

Bunun ötesinde hangi değişikliklerin olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak telefonun 120W şarj hızıyla geleceğinin söylenmesi, bu konuda bir değişiklik olmayacağını gösteriyor. Çünkü standart model de 120W şarj hızına sahip.

Samsung Galaxy S23’ün çıkış tarihi netleşiyor