iQOO Neo 5 Life, Geekbench’te göründü

iQOO Neo 5 Life, Geekbench'te göründü

24 Mayıs’ta duyurulması planlanan yeni bir iQOO Neo 5 Life var. Şimdi cihaz, önümüzdeki haftaki büyük tanıtım öncesinde bir Geekbench listesinde yer aldı.

iQOO Neo 5 Life için lansmana sadece iki gün kaldı. Ancak resmi duyurudan önce cihaz hakkında daha fazla bilgi ediniyoruz. Karşılaştırma listesi V2118A model numarasını doğruluyor ve bize Snapdragon 870’in normal iQOO Neo 5’teki gibi bir kez daha bu cihazda da karşımıza çıkacağını gösteriyor. Testteki birim 8GB RAM’e sahip ve 1.021 puanlık tek çekirdekli performans elde etti. Çok çekirdekli testte ise 3.427 puan elde etti. Cihaz, muhtemelen iQOO için OriginOS ile Android 11 işletim sistemine sahip olacak. Önceki söylentilere dayanarak Neo5 Life, FHD + çözünürlüğe sahip 6.57 inç IPS LCD ve 44W şarjlı 4.500 mAh pile sahip olacak. Telefon ayrıca ekrana yerleşik olan yerine yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

iQOO Neo 5 Life, Geekbench'te göründü

İQOO Neo 5’in Life sürümü açıkça daha uygun fiyatlı bir model olacak. Bu telefon bir Snapdragon 870 yonga seti ile güçlendirilecek, ancak FP sensörü yan tarafta olduğu için muhtemelen önünde bir LCD olacak. Cihazın paneli Full HD + çözünürlükle gelecek. Batarya, 4.500 mAh kapasiteyle listelendi, ancak yalnızca 44W şarj edildi söz konusu. Vivo iQOO Neo5 Life 24 Mayıs’ta tanıtılacak ve ilk satışın lansmandan tam olarak bir hafta sonra 1 Haziran’da gerçekleşmesi planlanıyor.

Dogecoin en kullanışlı kripto para olabilir: Ethereum kurucusundan şaşırtan açıklamalar