IQOO 10 Pro özellikleri netleşti! Bu özelliğe sahip ilk telefon olacak!

iQOO 7, Ürün Tasarımı dalında Red Dot ödülü kazandı

Akıllı telefon dünyasının önemli alternatif isimlerinden biri olan IQOO, 200W hızlı şarj desteğine sahip ilk modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

IQOO 10 Pro özellikleri netleşti! Bu özelliğe sahip ilk telefon olacak! Oppo çatısı altında faaliyetlerini sürdüren IQOO, 19 Temmuz tarihi itibariyle yeni akıllı telefon modelini yani IQOO 10 Pro’yu resmen tanıtacak. Her ne kadar artık telefonun tanıtım tarihine oldukça kısa bir süre kalmış olsa da, Çinli teknoloji şirketine yakın kaynaklardan sızıntılar gelmeye devam ediyor.

iQOO 10 3

Daha önce, marka veya model bilgisi tespit edilemeyen bir akıllı telefonda ilk defa 200W hızlı şarj desteğinin sunulacağına yönelik iddialar ortaya atılmış ancak bu cihazın hangi marka çatısı altında satışa sunulacağı tespit edilememişti. İşte artık teknoloji dünyasında bu unvana sahip olacak ilk telefonun IQOO 10 Pro olacağını biliyoruz. Ancak bu sefer de farklı bir bilinmezlik söz konusu.

vivo iQOO 10

IQOO 10 Pro özellikleri netleşti! Bu özelliğe sahip ilk telefon olacak!

Çinli teknoloji şirketine yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, yeni amiral gemisinin Snapdragon 8+ Gen 1 ve Dimensity 9000+ olmak üzere iki farklı yonga setiyle iki farklı model olarak satışa sunulacak. Ancak bu modellerden yalnızca birinde 200W hızlı şarj desteği özelliği yer alacakken diğerinde ise 120W teknolojisi bulunacak. Şu an için hangisinde 200W hangisinde 120W olacağına dair kesin bir bilgi yok.

iQOO 10 Pro

Bununla birlikte ortak görüş, IQOO 10 Pro’nun Snapdragon’lu modelinin 200W hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı, Dimensity modelinde ise 120W desteğinin sunulacağı yönünde.

Google, BTS için özel bir etkinlik düzenledi