iPhone 12 Pro için heyecanlandıran konsept

iPhone 12 Pro

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 12 modelleri hakkında konseptler gelmeye başladı. İşte keşke böyle olsa dedirten iPhone 12 Pro konsepti.

Cupertinolu teknoloji devi Eylül ayında karşımıza iPhone 12 ailesi ile çıkacak. Tasarım konusunda iPhone X’un üzerine koyup ilerleyen Apple, bu yıl artık tasarım konusunda köklü bir değişiklik yapacak. Bu zamana kadar gelen bilgiler, iPhone 12’nin tasarımının iPhone 4 ve iPhone 5 kasası üzerine inşa edileceği yönündeydi.

Konsept tasarımcısı olan Concept Creator  bugün iPhone 12 Pro modeli için yeni konsept videosunu yayınladı. Concept Creator’e göre bu modelde dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Bu kurulum ana kamera + geniş açılı lens + ultra geniş açılı lens + ToF sensörü şeklinde olacak.

iPhone 11 Pro Max ön kamerası ile hayal kırıklığı yaşattı

İkinci nesil Face ID ile daha hızlı ve daha güvenli bir deneyim sunacağını düşünen Concept Creator, tasarım olarak iPhone 4 ve 5’i baz almış. Daha keskin hatlara sahip olan bu konseptte dikkat çeken diğer nokta ise çentik oluyor. Apple bu yılda da çentikten kurtulamayacak gibi görünüyor. Ancak Apple bu çentiği artık minimuma çekecektir. Concept Creator da bu yüzden daha küçük bir çentiğe konseptinde yer veriyor.

Apple’ın bu konsepte benzer bir tasarım sunacağını düşünüyoruz. Ancak tabii ki de bu kadar amatörce olmayacaktır. Gücünü Apple A14 yonga setinden alacak olan modellerde minimumda 4 GB RAM’in yer alacağı söyleniyor. Pro modelde ise bu kapasitenin 6 GB’a kadar çıkabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Yorumlar kapatıldı.