iPhone şifresini kırmak için ürün hazır: IP-BOX

iphone sifre

iPhone şifresini kırmak kişisel bilgilerin gizliliğini ihlal etse de iyi niyetli kullanıcılar için IP-BOX isimli ürünün satışa çıktığını bilmenizde fayda var. İşte o ürün ve detaylar.

Son haftaların en çok konuşulan konusu FBI ve Apple arasındaki gerginlik, bilindiği üzere bir teröristin iPhone’unun şifresinin kırılmasıyla ilgili. FBI, Apple’dan telefonu açmasını isterken, Apple bu isteğe yanıt vermiyor.

iPhone şifresini kırmak mümkün!

Bu haberimizin konusu ise IP-BOX isimli ürün. IP-BOX, iPhone’un 4 haneli kilit ekranını 6 saniye ise 17 saat arasında kırmayı vaad ediyor. Cihaz lightning portu ve özel bir sensör ile iPhone’a bağlanıyor, daha sonra çalışmaya başlıyor.

Şimdilik sadece iOS 7 ve önceki sürümlerde çalışan cihaz, kısa bir süre içerisinde güncellenerek, en yeni iOS sürümlerine sahip iPhone modellerinin de şifresini kırabilecek. Bu ilginç ürünün fiyatı ise 170 Dolar.

Fone Fun Shop’ta satışa çıkan ürün, fotoğraf ve rehber gibi kişisel bilgilerini iPhone veya iPad türü cihazlarında unutan kullanıcılar için tasarlanmış. En azından böyle olduğu söyleniyor. İngiltere merkezli Daily Mail, cihazı satın alığını ve iPhone 5c’nin şifresini 6 saatte kırmayı başardıklarını dile getiriyor.

iPhone şifresini kırmak ilk etapta kulağa kötü görünse de bazı durumlarda gerçekten bir ihtiyaç haline dönüşebilir. Söylemesi bizden. Fone Fun Shop isimli siteden 170 Dolarlık IP-BOX isimli bu ürünü satın alarak, önemli verilerinizi kurtarmayı deneyebilirsiniz. Ürünün fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz.

iphone-sifresini-kirmak

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 4.5G fiyatları!