iPhone 5S, 5C ve iPad Kullanıcılarına Kötü Haber

iPhone 5S 5C ve iPad

iOS 8 ile birlikte büyük sıkıntı çeken iPhone 5S, 5c, iPad kullanıcılarının Apple’dan kötü haber. iPhone 5s, iPhone 5c ve iPad kullanıcıları iOS 7’ye dönemeyecek.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın satışa sunulmasının ardından iOS 8 işletim sistemi de kullanıcılara servis edilmişti. iPhone 4S ve daha eski model kullanıcılarına hizmet etmeyen işletim sistemi bir çok kullanıcı tarafından beğenilmemiş, hatta bir çok şikayet almıştı. Geçtiğimiz hafta bir güncelleme yayınlayan Apple, güncellemenin olumsuz etkilerinden dolayı 1-2 saat içerisinde güncellemeyi yayından kaldırmıştı.

 iPhone-5S,-5C-ve-iPad

Özellikle iPhone 5s, iPhone 5c ve iPad kullanıcılarından gelen şikayetlerle, bir çok kullancıyı iOS 7 işletim sistemine geri döndürmüştü. iOS 7’nin son kararlı sürümü olan iOS 7.1.2 işletim sistemine geçtiğimiz haftaya kadar dönüş mümkündü ancak Apple, iTunes üzerinden geri dönüş işlemini durdur. Eğer telefonunuza iOS 8 yüklediyseniz artık geri dönüşünüz maalesef yok.

 notification-center

Apple’ın bu  hamlesinin ardından iPhone 5S, iPhone 5C ve iPad kullanıcılarının artık tek tercihi iOS 8 oldu. Eğer telefonunuz jailbreakliyse hala önünüzde bir şans var ve iPhone’unuzu geçmiş işletim sistemlerine, hatta iOS 6 işletim sistemine bile döndürebilme ihtimaliniz var ancak garantisi yok. Telefonunuzu iOS 8’e geçirdiniz ve iOS 7‘ye dönmeyi düşünüyorsanız, artık yapabileceğiniz bir şey yok. Yapmanız gereken Apple’ın güncelleme paketlerini ve kararlı sürümü beklemek.

Avea 5G Altyapısının Geliştirilmesi İçin Atılımlarına Devem