iPhone Kullanıcıları Uygulamalara Her Ay 40 Dolar Harcıyor

apple app store apps vulnerable freak

Amerika’da yapılan son araştırmaya göre iPhone kullanıcıları her ay mobil uygulamara ortalama 40 dolar harcıyor. Aylık harcamalar geçtiğimiz yıla kıyasla artmış durumda.

Bildiğiniz gibi Apple kullanıcıları mobil uygulamalara genel olarak Android kullanıcılarından daha çok para harcıyor. Amerika’da yapılan yeni bir araştırma Apple kullanıcılarının uygulamalara ne kadar para harcadığını ortaya çıkardı. Bu araştırmaya göre Amerika’daki ortalama bir iPhone sahibi her ay mobil uygulamalara 40 dolar harcıyor.

Her zaman olduğu gibi telefon sahipleri yine en çok harcamayı oyunlara yaptı. Premium uygulamara ve uygulama içi içeriklere yapılan harcamaların yüzde 80’i oyunlarda yapıldı. Ama bu yıl diğer uygulamara yapılan harcamalar da artış gösterdi. Genel olarak baktığımızda iPhone sahiplerinin uygulamalara harcadığı para geçtiğimiz yıla göre artmış durumda. 2015 yılında aylık 35 dolar olan harcama 2016’da 40 dolara yükseldi. Oyun dışında en çok para harcanan uygulamarın başında HBO NOW, Hulu ve Netflix geliyor.

Sony Xperia XZ’nin Halefi Sızdırılan Fotoğraflarda Görüldü