iPhone 11 Smart Battery Case modelleri ortaya çıktı!

iPhone 11 Smart Battery Case

iPhone 11 için geliştirilen şarjlı kılıf da olarak bilinen iPhone 11 Smart Battery Case bugün sızdı. Peki, iPhone 11 Smart Battery Case ne kadar olacak?

Apple, iPhone 6s modelleri ile başlatmış olduğu şarjlı kılıf olarak bilinen Smart Battery Case modellerini her yeni iPhone modelleri ile satışa sunmuştu. iPhone X’u pas geçen Apple, iPhone XS ve XR modelleri ile bu geleceği devam ettirmişti. Cupertinolu firmanın şimdi de iPhone 11 için yeni planlarının olduğu ortaya çıktı.

iOS 13.2 güncellemesi yayınlandı! İndir!

iOS 13.2 ile birlikte yeni Smart Battery Case modelleri sızdı. Tüm iPhone 11 modelleri için çok yakında satışa sunulacak olan şarjlı kılıflar, bir önceki nesil ile aynı tasarıma sahip.

Deri yerine daha kalitesiz olan plastik bir malzemeden üretilen bu kılıflar, muhtemelen yine 999 TL‘den başlayan fiyatlar ile Türkiye’de satışa sunulacak.

Bildirim Merkezi’nden şarjlı kılıfın ne kadar bataryasının kaldığını gösteren Apple, kullandığı bazı teknolojilerden dolayı bu kılıfta akıllı sıfatını kullanıyor. iPhone’un şarjını bir defa tam olarak dolduran bu kılıfların, şarj sorununu kökten çözdüğünü söyleyebilirim.

iPhone 11 Smart Battery Case

Piyasada satılan Apple lisanslı olmayan şarjlı kılıfları, iPhone’un batarya ve donanım ömrü için kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü akım koruması olmayan lisanssız kılıflar iPhone’unuzu bozabilir.