iPhone 8’in Çıkışı Eylülden Sonraya Kalabilir

iphone 8 re

Merakla beklenen iPhone 8’in eylül ayında çıkmayabileceği söyleniyor. Gelen söylentilere göre telefonun çıkışı daha geç bir tarihe kalacak. Ayrıca telefonun ismi hakkında da farklı iddialar ortaya atıldı.

Apple, yeni iPhone için hazırlıklarını sürdürüyor. Bildiğiniz gibi iPhone 8 olarak bilinen yeni modelin bu yıl bitmeden çıkması bekleniyor. Bugüne kadar telefonla ilgili birçok iddia ortaya atıldı ama hala telefonun ismi belli olmadı. Şimdiye kadar gelen dedikodular telefonun iPhone 8 veya iPhone X adıyla piyasaya sürülebileceğini gösteriyordu. Son gelen söylentilere göre ise telefon iPhone Edition adını taşıyacak.

Apple’ın daha önce Apple Watch Edition’da yaptığı gibi iPhone’da da Edition ismini kullanabileceği söyleniyor. Amerikalı teknoloji devinin böylece yeni modelin çok daha üstün bir model olduğunu vurgulamak istediği gelen iddialara arasında. Bir diğer söylenti de Apple’ın birden fazla prototip test ettiği yönünde. Hem AMOLED hem de LCD ekranlı prototipleri deneyen şirketin henüz net bir karar vermediği söyleniyor.

Son olarak telefonun ne zaman çıkacağıyla ilgili de yeni söylentiler ortaya çıktı. Normalde eylül ayında çıkması beklenen telefonun eylülden sonraya kalabileceği söyleniyor. İddialara göre telefonun çıkışı kasım ayına sarkabilir.

Galaxy S8 Sızıntıya Doymuyor