iPhone 8 ön siparişleri Eylül’de başlayabilir, ancak gönderim gecikebilir

iphone 8 1

Apple’nin yeni telefonları herkes tarafından merakla bekleniyor. Son amiral gemisi iPhone 8 ön siparişleri Eylül’de başlayabilir, ancak gönderim gecikebilir.

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone modellerini geleneksel olarak sonbaharda satışa sunuyor. Bu çizginin bu yıl da devam etmesi bekleniyor. Ayrıca Apple’ın bu yıl biri 5.8 inç OLED ekranlı olmak üzere üç iPhone modelini satışa sunması bekleniyor. Son haberlere göre iPhone 8 ön siparişleri Eylül’de başlayabilir ancak gönderimler biraz zaman alacak.

Yatırım Bankacılığı şirketi Drexel Hamilton‘dan Brian White, araştırma notunda yatırımcılara yeni iPhone’larla ilgili bazı bilgiler verdi. Hamilton’un kaynağına göre Apple, 5.8 inçlik iPhone 8’nin 3D algılama teknolojisinde yaşadığı zorluklar nedeniyle bir kaç haftalık ertelemeye gidecek. Apple, Eylül ayında iPhone 8 ön siparişlerini almaya başlayacağı ancak 5.8 inçlik iPhone’daki sorun giderilip, testlerle sorunun giderildiği onaylanana kadar, yani bir birkaç hafta boyunda gönderim yapamayacak.

Bir diğer senaryo ise iPhone 8’in başlangıçta sınırlı sayıda satışa sunulacağı ve başlangıçtan itibaren arzın kademeli olarak artacağı yönünde. Ancak bunların hepsinin bir olasılık olduğunu ve Apple’nin bunları doğrulamadığını belirtelim.

Carrie Fisher, Star Wars: Episode 9’da görünebilir