Uygun fiyatlı Honor 7C tanıtıldı!

honor 7c

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor, yakında ülkemizde de resmi olarak faaliyetlerine başlayacak. Daha çok orta segment modelleri ile tanınan firma, bu seviyedeki müşteri kitlesini genişletmek istiyor. Bunun için model yelpazesini, uygun fiyatlı cihazlarla genişletmek isteyen Honor, bunlara bir yenisini daha ekledi. Çin’de düzenlenen özel bir etkinlikle Honor 7C modeli tanıtıldı.

Yüz tanıma, çift kamera, uygun fiyat; Honor 7C

Bilindiği üzere Huawei genel olarak, gerek kendi logosunu taşıyan modellerde, gerekse de Honor için ürettiği telefonlarda Kirin yonga setini tercih ediyor. Fakat Honor 7C’de Kirin yerine Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 450 yonga seti tercih etilmiş.

Sistemini 3GB RAM ile destekleyen cihazın, dahili depolama alanı ise 32GB. Elbette Honor, arzu edenler için 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanına sahip farklı bir alternatifi daha müşterilerine sunacak.

Honor 7C’nin en dikkat çeken özelliği günümüz modern tasarım hatlarını yansıtıyor olması. 1440 x 720 piksel çözünürlüğünde 18:9 en boy oranına sahip 5.99 inçlik ekranla gelecek telefon, arka tarafında bulunan 13MP + 2MP kamera modülüyle de dikkat çekiyor.

Ön tarafında yüz tanıma özelliğine de sahip olan 8MP’lik selfi kamerası bulunduran Honor 7C kutudan ilk çıktığında EMUI 8.0 destekli Android 8 ile çalışacak.

Şimdilik yalnızca Çin’de satılacak olan telefonun başlangıç fiyatı ise 115 euro olarak belirlenmiş durumda. Açık konuşmak gerekirse, özellikleri göz önüne alındığında fiyatın son derece  uygun durduğunu söylemek gerekiyor.

honor

Galaxy S9 paramparça oldu