iPhone 8’in Yeni Görüntüleri Yayınlandı

iphone 8 4

iPhone 8’in bugüne kadar sızdırılan görüntülerinden ve detaylarından yola çıkan ünlü tasarımcı Martin Hajek, telefonun nasıl görüneceğini gösteren yeni görüntüler yayınladı.

Bildiğiniz gibi Apple yeni telefonlarını önümüzdeki ay resmen tanıtmaya hazırlanıyor. Amerikalı teknoloji devinin tanıtacağı bu telefonların başında ise iPhone’un 10. yılına özel olarak hazırlanan iPhone 8 geliyor. Apple bu telefon hakkında herhangi bir detay paylaşmadı ama bugüne kadar sızıntılar sayesinde telefonun özellikleri ve tasarımı ile ilgili birçok detay ortaya çıktı.

Ünlü tasarımcı Martin Hajek de bu sızıntılardan ve gelen bilgilerden yola çıkarak iPhone 8’in nasıl görüneceğini gösteren yeni konsept görüntüleri hazırladı ve bu görüntüleri paylaştı. Bugüne kadar gelen bilgilere bakarsak, Hajek’in tasarımları telefonun son halini gayet iyi yansıtıyor. Bir tek renk konusunda bazı değişikliklerin olabileceği söyleniyor. Zira telefonun renk seçenekleri ile ilgili şu ana kadar gelen söylentiler ve sızıntılar ile kesin bir sonuç ortaya çıkmaddı.

iphone-8 (14)

Apple 10 Yılda 1 Milyardan Fazla iPhone Sattı