iPhone 6s’in Çıkış Tarihi Vodafone’dan Sızdı

iphone 6s cikis tarihi

Avrupa’da bir Vodafone çalışanının yolladığı e-posta ortaya çıktı ve iPhone 6s’in çıkış tarihi ile ön sipariş tarihlerinin e-postanın içerisinde yer aldığı iddia edildi. iPhone 6s’in ne zaman duyurulacağı ve ön sipariş tarihi detayları haberimizde.

iphone-6s-cikis-tarihi-vodafone-dan-sizdi

Geçtiğimiz yıl iPhone 6 duyurulmadan önce benzer şekilde bir Vodafone çalışanı tarafından iPhone 6’nın lansman ve ön sipariş tarihleri açıklanmıştı. Şimdi ise benzer bir durum iPhone 6s için geçerli. İddiaya göre Yunanistan Vodafone’un bir çalışanı, bir haber sitesiyle irtibat kurdu ve iPhone 6s’in lansman tarihi ile ön sipariş tarihleri konusunda bilgi verdi. Tabii ki bilginin kaynağı Apple olmadığı için herhangi bir resmi değeri yok.

Vodafone çalışanının iddiasına göre iPhone 6s’in lansman tarihi 8 Eylül olacak. Ön siparişler ise 18 Eylül tarihinden itibaren alınmaya başlanacak. iPhone 6s’in satışa çıkacağı tarih ise 25 Eylül 2015 olacak.

iPhone 6s’te Apple Watch’ta kullanılan 7.000 serisi alüminyum kullanılacak. Force Touch (basınca duyarlı dokunma) özelliği bulunacak ve 12 MP Sony sensörlü kamera yer alacak. iPhone 6s’in boyutu değişmeyecek ve tıpkı iPhone 6’da olduğu gibi 4.7 inç boyutunda olacak.

WWDC 2015 ve iOS 9’dan Neler Bekleniyor?