iPhone 6s Plus ile düğün çektiler!

iPhone 6s Plus ile düğün

iPhone 6s Plus ile düğün çekimi yapılması son günlerde sıkça konuşuluyor. Profesyonel bir fotoğrafçı, tüm düğünü iPhone 6s Plus ile çekti.

Sephi Bergerson isimli profesyonel fotoğrafçı, davet edildiği bir Hint düğününün tamamını akıllı telefonu ile çekti. Videolar ve fotoğraflar ile ilginç bir Hint düğününün tamamının bir akıllı telefonla yapılması oldukça ilginç. Düğün fotoğrafçılığına farklı bir boyut kazandıran fotoğrafçı, bu deneyimden son derece memnun kaldığını iddia ediyor.

Herhangi bir ek kamera lensi veya pahalı mobil uygulamalardan yardım almayan Sephi Bergerson, yılların fotoğrafçılık deneyimini iPhone 6s Plus ile adeta konuşturmayı başarmış. Sadece iki adet uygulama kullanarak tüm fotoğrafları kolayca düzenleyebildiğini söyleyen fotoğrafçı, Snapseed ve Facetune isimli uygulamaları kullandığını dile getiriyor.

DSLR kamerayı bir kenara bırakan fotoğrafçı, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile harikalar yaratmış. Bazı karelerin nasıl çekildiği ise kısa bir video ile merak edenler için paylaşmış. Aslında bu noktada iPhone 6s’e pek takılmamak gerekiyor. Fotoğrafçılığın bazı püf noktalarına hakimseniz, ortalamanın üstünde bir kameraya sahip olan herhangi bir telefonla inanılması güç kareler yakalayabilirsiniz. Yani aynı fotoğrafçı muhtemelen Samsung, HTC ve LG gibi markaların üst düzey modelleriyle yine aynı kareleri çekebilirdi. Mobil cihazların bu denli ileri noktalara gelebilmesi sevindirici ve şaşırtıcı.

iPhone 6s Plus ile düğün

iPhone 6s Plus ile düğün çekimi – video

10 yıl öncesinin en iyi 6 telefonu! (2016-2006)