iPhone 6’nın Ekranı Görüntülendi

images 1

iPhone 6’nın ekranı çalışırken görüntülendi. 

Apple’ın yeni gözdesi iPhone 6’nın görücüye çıkmasına sayılı günler kala sızıntı haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu güne kadar cihaz hakkında birçok fotoğraf ve video ortaya çıktı. Ancak çalışan ekran görüntüsü şuana kadar karşılaştığımız birşey değildi. iPhone’un 4.7 inç ekrana sahip modeli ekranı çalışırken görüntülendi ve bu görüntüler sanal ortama sızdı

 

gsmarena_001

.

Son olarak karşımıza çıkan sızıntı fotoğraflarda merakla beklenen iPhone 6’nın kilit ekranı karşımıza çıkıyor. Oldukça sade bir tasarıma sahip olan kilit ekranının renkleri konusunda ise cihazı gerçekten görmeden yorum yapmamak daha faydalı olacaktır. Cihazın sahip olacağı renkler ile ilgili ise şuana kadar beyaz ve altın rengi modellerin olabileceği haberleri geliyor. Ancak sızıntılarda görülen tüm iPhone 6’lar gri renge sahip olmaları ile dikkat çekiyor.

4.7 inç IPS LCD 960 x 1704 piksel çözünürlükte ekrana sahip olacak iPhone 6’da 2 GB RAM ve 2 GHz 64 bit  Apple A8 işlemci bulunuyor. Cihazın dahili depolama alanının ise 128 GB olması bekleniyor.

 

gsmarena_002

 

iPhone 6 resmi olarak 9 Eylül günü kamu oyunun beğenisine sunulacak.

Apple 4.7 inçlik modelinin yanı sıra birde 5.5 inçlik phablet iPhone 6 piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Phablet modelinin diğer cihaza göre çok daha dayanıklı Safir ekrana sahip olacağı bilgileri de bizlere ulaşıyor.

iPhone 6′da Dev Ortaklık!