iPhone 6’nın İçi Açıldı

gsmarena 0022

Youtube’da ortaya çıkan bir videoda merakla beklenen iPhone 6’nın içi açılıyor. 

Apple’ın merakla beklenen ve hakkında yüzlerce sızıntı haber ortaya çıkan cihazı iPhone 6 henüz resmi olarak tanıtılmadı. Cihaz hakkında bu güne kadar birçok sızıntı haber ve fotoğraf ortaya çıktı. Son olarak ortaya çıkan haberde ise henüz resmi olarak tanıtılmamış olan iPhone 6 sökülüyor ve içi açılıyor. Merakla beklenen iPhone 6’nın içerisinde neler olduğunu görmek ise oldukça ilgimizi çekiyor.

 

 

iPhone 6 ile ilgili daha önce sızan videolardan uzun diyebileceğimiz yaklaşık 3 dakikalık videoda hem cihazın tasarımı hakkında bilgi sahibi oluyoruz hemde sökülüp içi açılınca içerisindeki donanımını görme fırsatı yakalıyoruz. Bunun yanı sıra videoda iPhone 6 ile iPhone 5s incelikleri göz önüne alınarak kıyaslanıyor.

Sızan video hiç şüphesiz şuana kadar sızan videoların hepsinden daha yararlı bir video olarak karşımıza çıkıyor. Videoyu Youtube koyan kullanıcı ise Rus bir teknoloji tutkunu olmasıyla dikkat çekiyor.

Apple’ın yeni gözdesi iPhone 6 önümüzdeki hafta 9 Eylül günü ilk kez görücüye çıkacak. Cihazın iki farklı boyutta gelmesi bekleniyor. Buna ek olarak Apple’ın birde giyilebilir cihaz tanıtması ön görülüyor.

Luc Besson Son Filmi Lucy’yi Sony F65 ile Çekti