iPhone 6 ve 6s’in Özellikleri Sıralandı

ip 5

iPhone 6 ve 6s’in muhtemel özellikleri ise şunlar:

1) Force Touch teknolojisinin yer alması durumunda yeni nesil iPhone’ların satışları artacaktır; ancak tedarik sürecinin zor olması sebebi ile üretim etkilenilebilir. Force Touch teknolojisi ile daha fazla dokunmatik özelliği ve el yazısı özelliği kullanılır hale gelebilir. Özellikle ticari anlamda imza vb. el yazısı özellikleri adına Apple’ın bu teknolojiye yer vermesi mümkün gibi duruyor ancak kesinliği yok.

2) Ekran çözünürlükleri mevcut modelleri ile aynı kalacaktır: 4.7 inç ve 5.5 inç.

3) Apple Watch Edition ile müşterilerini gerçek altınla tanıştıran Apple’ın; iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta, Rose Gold altın rengini veya doğrudan altın kaplama bir model eklemesini bekliyoruz.

4) Uzun zamandır Apple’ın; iPhone’lar üzerinde kamera yükseltmesi yapacağı tahmin ediliyor ve iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile birlikte kamera muhtemelen 12 megapiksel’e yükseltilecek.

5) Mevcut iPhone modellerinde kimi zaman ortaya çıkan ses kalite ve ses kısıklığı sorununu çözmek ses kalitesini yükseltmek için hoparlör yakınına bir mikrofon eklenebilir.

6) Yükseltilmiş 2 GB LPDDR4 RAM –Ana bellek- ve A9 yongaseti kullanılacaktır.

ip-5

7) Mevcut iPhone modellerindeki bükme sorununu ortadan kaldırmak için iç tasarımda değişikliklere-güçlendirmelere gidilecek ve daha sağlam yapı malzemesi kullanılacaktır.

8) 5.5 inçlik model safir lens kapağına sahip olacak ve sınırlı sayıda üretilecek.

9) Touch ID, Apple Pay için daha da geliştirilmiş hale getirilecek.

10) Hareket kontrol desteği eklenecek.

11) Yeni nesil iPhone’ların seri üretimlerine en geç Ağustos ayında başlanacak.

Kuo’nun tahminleri bu 11 maddeden ibaret değil. Kuo’ya göre Apple 2015 yılında 80-90 milyon arasında iPhone sevkiyatı gerçekleştirecek.

Turkcell’li Çiftçilere 30 Dakika Konuşma Hediye