Huawei MatePad Air fotoğrafları ve özellikleri ortaya çıktı

y5

Huawei birçok ürününü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni ürünler oldukça ilgi çekerken bunlardan biri de şüphesiz Huawei MatePad.

Perşembe düzenlenecek etkinlikten önce Huawei MatePad Air’in bazı temel özellikleri ile beraber görüntüleri de ortaya çıktı. Dijital blog Cihazın flaş kombinasyonuna sahip tek bir arka kamera içeren MatePad Air’in zarif yuvarlak gövde tasarımıyle geleceği görülüyor. Gümüş renk seçeneği, arkada ortalanmış göze çarpan “HUAWEI” logosu ile birinci sınıf bir his yayıyor. Genç kullanıcılar için çok yönlü ve hafif bir üretkenlik aracı olarak konumlandırılan MatePad Air, Apple’ın popüler iPad Air’i ile kafa kafaya rekabet edecek şekilde ayarlanmış durumda.

Huawei MatePad Air

MatePad Air’in göze çarpan özelliklerinden biri, Huawei tabletleri için bir ilk olan 3:2 en boy oranı diyebiliriz. Bu en boy oranı, canlı görseller sağlayan 2,8K çözünürlüğe sahip etkileyici bir 11,5 inç LCD ekranla tamamlanıyor . Dikkat çekici bir şekilde tablet, yalnızca 6,4 mm kalınlığıyla sınıfının en incesi olan ince bir profile sahip.

hnhn

Cihazda akıcı ve duyarlı performans sağlayan güçlü bir Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Huawei’nin tescilli oyun çerçevesi ekleme teknolojisi, “Game for Peace” ve “Honour of Kings” gibi oyunlarda 144 Hz ve “Genshin Impact” gibi oyunlarda 90 Hz yenileme hızı desteğiyle oyun deneyimlerini geliştirir. 8300mAh pil ve 40W hızlı şarj desteği ile MatePad Air, uzun süreli kullanım ve rahat şarj imkanı sunuyor.

 

iQOO ilk tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor