iPhone 15 fiyatı şimdiden sızdırıldı!

iPhone 15

iPhone 15 serisinin satışa sunulmasına hayli uzun bir süre var. Fakat fiyatlar şimdiden sızdırılmış durumda. İşte iPhone 15’in fiyat detayları ile ilgili son bilgiler.

iPhone 15 fiyatı şimdiden sızdırıldı! İddialara göre iPhone 15’in fiyatı 900 dolar, Pro versiyonların fiyatı ise 1200 dolar olacak. Peki bu fiyatlardan Türkiye pazarı nasıl etkilenecek. Gerçi son birkaç senedir satışa çıkan iPhone modellerinin hemen hepsi dudak uçuklatacak etiketlere sahipti. Keza iPhone 14 bile 30.999 TL gibi saçma bir fiyattan satışa sunulmuştu. iPhone 14 Pro Max’ın üst seviye versiyonlarında ise fiyat etiketi 57.200 TL’ye yaklaşıyordu.

iPhone fiyatlarında artış

Peki yeni nesil iPhone modellerinde bizleri nasıl bir fiyat denklemi bekliyor? Son dönemde iPhone 15 modelleri ile ilgili söylentiler hayli arttı. Özellikle de fiyat tarafında birçok raporla karşılaşıyoruz.

iOS 15, iPhone kamerasında Gece Modunu devre dışı bırakmanıza izin verecek

iPhone 15 fiyatı şimdiden sızdırıldı!

Apple muhtemelen iPhone 15 modellerinin fiyatlarını 14 serisi ile aynı tutmayacaktır. Elbette bu söylediğimiz ABD ve Avrupa ülkeleri için geçerli. Peki Türkiye fiyatı ne olacak?

Malum, dolarda ani bir yükseliş olmasa bile Apple dolar kurunu hep yukarıdan hesaplıyor. Yani düz modelin bile 40 bin TL’ye yakın bir etiketle geleceğini söyleyebiliriz. Muhtemelen iPhone 15 Pro Max’in en yüksek dahili depolama alanına sahip versiyonu da 70 bin TL’yi rahat bir şekilde aşacaktır.

iOS 15, iPhone kamerasında Gece Modunu devre dışı bırakmanıza izin verecek

Eğer büyük bir sürpriz olmazsa kısa vadede akıllı telefon fiyatlarının düşmesi pek de muhtemel görünmüyor. Elbette yine de umudumuz var. Belki Apple fiyatları Türkiye’de de sabit tutar. Bu küçük ama güzel bir ihtimal.

Elon Musk Tesla hisselerini satmak zorunda kaldı