iPhone 14 batarya değişimi fiyatları ortaya çıktı

iphone ios güncellemesi

Apple, iPhone 14 serisiyle gündeme gelmeye devam ederken bu cihazlar şimdi de batarya onarım fiyatları ile adından bahsettiriyor.

iPhone 14 batarya değişimi fiyatları ortaya çıktı. Amerikalı teknoloji devi Apple, geçtiğimiz hafta tanıttığı iPhone 14 serisi ile neredeyse herkesi her anlamda şaşırtmıştı. Yeni modellerin tanıtıldığı Far Out etkinliğine kadar, teknoloji dünyasında hakim olan görüş Apple’ın tüm cihazlarına oldukça önemli tutarlarda zam yapacağı yönündeydi. Hatta Apple denildiğinde akla gelen ilk isimler olan Mark Gurman ve Ming-Chi Kuo’nun da sürekli bu yönde bilgi paylaşımı yapması, zammın kaçınılmaz olduğunu düşündürmüştü.

iphone 14 pro

Bununla birlikte etkinlik kapsamında tanıtılan iPhone 14 fiyatlarının geçtiğimiz yıl ile aynı olduğu anlaşıldığında, tüm iPhone meraklıları derin bir nefes aldı. Ancak Apple, bu zammı başka alanlara saklamış gibi görünüyor.

iphone 14 pro 2

iPhone 14 batarya değişimi fiyatları ortaya çıktı

Telefonların satışa sunulmasıyla birlikte bakım / onarım ücretlerini de yavaş yavaş açıklamaya başlayan Amerikalı teknoloji devi, batarya konusunda kallavi bir zam yapmış gibi görünüyor. iPhone 13 modellerinde 69 dolar olarak uygulanan batarya değişim ücretinin iPhone 14 için 99 dolara çıktığının duyurulması, tartışmalara yol açtı. Üstelik geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve iPhone 13 modelleri ile iPhone 14 modelleri arasında neredeyse hiçbir farkın olmadığını görmemizi sağlayan batarya kapasitelerinden sonra bu zammın neden yapıldığı anlaşılamadı.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Tabi bu zam tutarının bölgeden bölgeye değişiklik göstereceğini ve Avrupa Birliği ülkeleri içerisinde batarya değişim ücretinin 110 dolara kadar çıkabileceğini de hatırlatalım.

AirPods 2 fiyatı hangi ülkelerde yüksek? İşte cevabı