iPhone 12 sinyal konusunda sorunlar yaşıyor

iPhone 12 sinyal

iPhone 12 sinyal konusunda kullanıcıların saçını başını yolduruyor. Hat çekmeme sorunu Apple’ın başını iPhone 4’teki gibi ağrıtabilir.

iPhone 12 serisi satışa sunulur sunulmaz yoğun bir ilgi gördü. Apple’ın ilk 5G destekli telefonu olan iPhone 12 sinyal konusunda şu sıralar sorunlar yaşıyor. Kolayca kırılan ekran, su gibi tükenen batarya ve köşelerin eli kesme sorunları ile çok tepki toplayan iPhone 12’nin Apple’ın başını ağrıtacağı ortada.

Son zamanlarda, Apple Topluluğu’ndaki birçok iPhone 12 kullanıcısı, mobil sinyalle ilgili bir sorun bildirdi. Raporlara göre, sinyal çoğu durumda rahatsız edici derecede zayıf ve çok sık dalgalanma gösteriyor. Hatta bazı durumlarda iPhone 12 sinyali komple kaybediyor. Bu sorun cihazı uçak moduna almak ile de çözülmüyor.. İyi bir sinyal almak için telefonu yeniden başlatmanız gerekiyor. Bu kullanıcılar için çok büyük bir yük.

Tim Cook yalancılıkla suçlanıyor Apple davası başladı

Bir kullanıcıya göre iPhone 12’ye (256GB) 10 günde en az 8 kez hiç sinyal gelmiyor. Sinyali geri yüklemek için ağ ayarlarını birçok kez yeniden başlatması veya geri yüklemesi gerekiyor.

Başka bir kullanıcı ise: “Günde bir çok kez kez hizmet yok uyarısı alıyorum. Uçuş modu işe yaramıyor. Yalnızca yeniden başlatınca sorun çözülüyor Ne yapmalıyım?” ifadesini kullandı.

iPhone 12 sinyal sorunları nasıl baş gösteriyor?

  • iPhone 12’nin sinyal sorunu hem çift sim hem de tek sim’de görünüyor.
  • Pek çok senaryoda sinyal komple gidiyor ve otomatik olarak geri gelmiyor. Sinyal olmadığında bile Wi-Fi’ye bağlanılamıyor.
  • Uçuş modunu açıp kapatmak, ana kart ile ikincil kart arasında geçiş yapmak, SIM kartı değiştirmek, pozisyonu değiştirmek, sistemi 14.2’ye güncellemek gibi işlemler sorunu çözmüyor.

iPhone 12 sinyal

Apple bu konuya resmi olarak yanıt verdi. Apple’a göre, bu sorunu gidermek için kullanıcılar şunları yapmalı;

  • Telefonu kapat
  • SIM kartı çıkarın ve yeniden takın
  • Operatör ayarlarını güncelleyin ve sistemi güncelleyin

Apple’ın müşteri hizmetleri, bir donanım sorununa ilişkin bir bildirim almadığını söyledi. Bu sorun muhtemelen yazılımla alakalı. Umarız Apple en kısa sürede bu sorunu çözüme kavuşturur.