iPhone 11 Pro ile iPhone XS hız testinde kozlarını paylaştı!

maxresdefault 38

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 11 Pro ile iPhone XS uygulamaların açılış süreleri kıyaslamasında kozlarını paylaştı. Bakalım kazanan kim oldu?

Cupertinolu teknoloji devinin yeni gözdesi iPhone 11 Pro, Apple A13 Bionic yonga seti ile mobil tarafta en hızlı yonga setine sahip telefon olma unvanını eline almıştı. 4 GB RAM‘den beselenen 11 Pro modeli bugün kozunu uygulama açılış süresi testinde selefleri ile paylaştı.

Apple A11 yonga setli iPhone X ve Apple A12 yonga setli iPhone XS ile kozlarını paylaşan iPhone 11 Pro, ilginç bir şekilde seleflerinin gerisinde kaldı. EverythingApplePro ismli YouTube kanalının yapmış olduğu testte; ilk raundu; iPhone X 4:23 dakikada, iPhone XS 3:18 dakikada ve 11 Pro ise 3:17 dakikada tamamlıyor.

Apple Arcade için daha az ücret ödeyin!

Uygulamaları yeniden açan EverythingApplePro, ikinci turda Apple’ın yeni amiral gemisinin seleflerinden geride kaldığını belirtiyor. iPhone X 3:03 dakikada, iPhone XS 2:03 dakikada ve iPhone 11 Pro ise 2:32 dakikada testi tamalayabiliyor.

iPhone 11 Pro ile iPhone XS

iPhone 11 Pro’nun testte geride kalmasındaki tek etken uygulamaların iOS 13 için optimize edilmemiş olması. Bundan 1-2 ay sonra bu test tekrarlanırsa iPhone 11 Pro, uygulamaları bir önceki nesilden daha hızlı açacaktır.