iPad Pro İçin Hazırlıklara Devam Ediliyor

apple ipad pro

Apple’a yakınlığıyla tanınan Ming Chi Kuo, merakla beklenen iPad Pro’nun hala yapım aşamasında olduğunu ve önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın Asya’daki üretim ortaklarına yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar firmanın gelecek planları hakkında birçok detayı önceden teknoloji dünyasıyla paylaşan Ming Chi Kuo, şimdi de firmanın tablet alanındaki çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Araştırma şirketi KGI Securities’in en önemli analistleri arasında yer alan Ming Chi Kuo, bir süredir sessizliğe gömülen iPad Pro‘nun hala firmanın gündeminde olduğunu açıkladı.

iPad_Pro

Bu yılın başında beri teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden ve 12 inçten büyük olacağı söylenen ekranıyla büyük boyutlu tabletler kategorisinde ilgi çekici bir seçenek olması beklenen iPad Pro, Apple tarafından ertelenmiş olsa da firmanın gelecek planları arasında önemli bir yer kaplıyor. Apple tarafından alınan erteleme kararına üretim aşamasındaki zorlukların neden olduğunu belirten Kuo, iPad Pro’nun daha önce iddia edildiği gibi 2015’te piyasaya sürüleceğini belirtti. Ancak tabletin daha önce belirtildiği gibi ilk çeyrekte değil, 2015 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Öte yandan Apple’ın mevcut tablet satışlarına da değinen analist, firmanın tablet alanında beklentilerin altında kalacağını ve önümüzdeki çeyrekte son dönemde hiç görülmediği kadar az tablet satacağını belirtti.

Game of Thrones’ta 5 Oynanabilir Karakter Olacak