iPad Pro için 3 yeni reklam daha yayınlandı

ipad pro 2

Teknoloji dünyası yeni iPad Pro’nun tanıtılmasını beklerken, Apple hali hazırda satışta olan iPad Pro için yaptığı reklamları yayınlamaya devam ediyor.

Apple’nın Nisan ayı içerisinde yeni iPad Pro modelini tanıtması bekleniyor. Sene başında bunun Mart ayında gerçekleşecek olan özel bir Apple etkinliğinde olması planlanıyordu fakat Cupertino merkezli teknoloji devi bu konuda sessiz kaldı.

Yeni iPad modellerini özel bir etkinlikte tanıtmak yerine sessiz sedasız satışa sunmayı tercih eden Apple, 9.7 inçlik yeni tabletini geçtiğimiz günlerde online satış mağazası üzerinden ön siparişe sunmuştu.

Cupertino merkezli yazılım ve teknoloji devinin, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni iPad modelini ise. Nisan ayında açılacak olan yeni Apple kampüsünde tanıtması bekleniyor.

Bizler sabırsızlıkla yeni iPad Pro’yu beklerken, Apple hali hazırda satışta olan iPad Pro ile ilgili üç yeni reklam filmi daha yayınladı. Yayınlanan reklam filmleri aynı öncekilerde olduğu gibi, iPad’in normal dizüstü PC’lere oranla üstün olan yanlarına odaklanıyor. Bu reklam filmlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Öte yandan, bu reklam filmlerinin izleyiciler tarafından pek de hoş karşılanmadığını söylemek mümkün. Zira YouTube’taki like-dislike oranına bakarsak, bu reklamların pek de sevilmediği ortada. Buna rağmen Apple’ın bu değişik reklam türü üzerinde neden ısrar ettiği de tabi ki başka bir soru işareti.

Bu arada dip not olarak, bu reklamların sadece internet üzerinden yayınlandığını da belirtelim.