iOS 8 İçin 8 Tane İşlevsel Araç (Widget)

ios 8 icin 8 widget

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın iOS 8 sürümü ile birlikte iPhone, iPad ve iPod modelleri Widget yani araç desteğine kavuştu. Cihazınızın bildirim merkezine yerleştirebileceğiniz araçlardan 8 tanesini sizler için derledik.

ios-8-8-widget

Widget desteği yani Araçlar desteği, Android tarafında uzun yıllardır kullanılıyor. Telefonunuzu veya tabletinizi özelleştirmek için kullanabileceğiniz widget’lar yani araçlar, çeşitli kısayollar sunarak cihazınızın arayüzünde size sunulmayan kolaylıkları vaad ediyor. Bazı uygulamaların içine girmeden widget üzerinden istediğinizi yapabiliyor, çeşitli uygulama ve kişilere kısayollar atabiliyorsunuz.

Bizlerde bu yazımızda sizlere App Store üzerinde yer alan en iyi widgetlardan 8 tanesini bir araya getirdik. Ücretli ve ücretsiz araçlardan oluşan bu derlememizde mutlaka beğeneceğiniz bir tane olacaktır. Yorumlar bölümünde hangi aracı en çok beğendiğinizi, sıralamada yer almayan ancak sizin beğenerek kullandığınız araçları belirtmeyi unutmayın. Şimdi gelin hep birlikte iOS 8 için hazırlanmış birbirinden kullanışlı araçlara göz atalım.