Android için Ağustos ayının en iyi 5 aracı!

widget banner

#İŞBİRLİĞİ

Android işletim sisteminin en önemli özelliklerinden biri, ana ekrana yerleştirilebilen araçlar. Diğer adıyla widget olarak tanımlanan bu araçlardan, Google Play Store’da binlerce var. Kimi ücretli, kimisi ücretsiz olan bu araçlardan bazılarını sizler için derledik. Arayüz olarak materyal tasarıma sahip, Android’in son sürümü Lollipop ile uyumlu olan en iyi 5 farklı aracını bu yazımızda bulabilirsiniz.

widget-banner

Hava durumu, pil voltajı kontrolü, kalan batarya yüzdesi, ses değiştirme gibi farklı ancak işlevsel uygulamaları sizler için derlediğimiz bu yazımız sayesinde, Android işletim sistemli cihazınıza farklı bir kullanım deneyimi ve biraz eğlence katabilirsiniz. Android’in yazılımsal yeteneklerinden faydalanmak adına widget olarak adlandırılan araçları kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Uygulamardan sadece bir tanesi ücretli, diğer 4 tanesi tamamen ücretsiz. İster akıllı telefon, ister tablet bilgisayar olsun, Android işletim sisteminiz varsa bu uygulamaları kullanabilirsiniz.

Yazının devamında sizler için derlediğimiz, Android akıllı telefon ve tablet bilgisayarınızda Widget olarak kullanabileceğiniz 5 farklı uygulamayı bulabilirsiniz. Yorumlar bölümünde en çok hangi aracı beğendiğinizi söylemeyi unutmayın. Araçların indirme linklerine, yine ilerleyen sayfalarda ulaşabilirsiniz.