iOS 8.4 Güncellemesiyle Mesaj Hatası Düzelecek!

ios 8 4 mesajlar guncellemesi

Haziran ayının en önemli teknolojik olaylarından biri olan, iOS işletim sisteminin “Mesajlar” uygulamasının çökmesi sorununun çözümü iOS 8.4 ile geliyor. iOS 8.4 güncellemsiyle gelecek olan yenilikler ve detayları haberimizde.

ios-8-mesajlar-hatasi

Geçtiğimiz haftalarda bazı Arapça ve Çince harfler içeren bir mesaj yayılmaya başlamış ve iOS 8.3 sürümünün önemli bir hatası ortaya çıkmıştı. Yollanan bu anlamsız mesaj, sadece farklı karakterler içerdiği için Mesajlar uygulamasının çökmesine ve bir daha açılmamasına sebep oluyordu. Kullanıcılar durumun farkına varınca, arkadaşlarına şaka yapmak için mesajı yaydı ve olanlar oldu. Apple, resmi bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

iOS 8.4 Beta sürümünün ortaya çıkmasıyla bu hatanın düzeldiğini ortaya çıktı. iOS 8.4 Beta sürümü, genel dağıtımdan önce geliştiricilere gönderilen bir sürüm. Bu sürüm, Haziran ayının sonunda genel dağıtıma çıkacak ve bu hata giderilecek. Söz konusu hata bazı durumlarda Skype ve Twitter uygulamalarını da etkileyebiliyor dolayısıyla dikkatli olmakta fayda var. iOS 8.4 sürümüyle birilikte aynı zamanda WWDC 2015’te duyurulan Apple Music servisi ilk kez kullanıma açılacak ve ilk 3 ay ücretsiz olacak. iOS 8.4 sürümünü herkesten önce denemek için iOS 8.4 Beta’yı test edebilisiniz.

iPhone 6s’in Ön Kamerası Gelişiyor