iOS 8.4 Jailbreak Dosyası Yayınlanıyor!

ios 8 4 jailbreak 2

iOS işletim sistemi mobil cihazlara büyük ölçüde müdahale etmeyi kolaylaştıran Jailbreak işlemi iOS 8.4 sürümü için mümkün. Çin merkezli Jailbreak grubu TaiG, resmi Twitter hesapları üzerinden iOS 8.4 sürümüne jailbreak işlemi yapmak için gerekli dosyaları bugün yayınlayacağını açıkladı.

Twitter üzerinden @TaiG_Jailbreak isimli hesap tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, iOS 8.3 sürümünün jailbreak yapılmasını kolaylaştıran açığı kapatmadı. Zaten iOS 8 konusunda oldukça deneyimli olan TaiG isimli grup, birkaç dakika içerisinde iOS 8.4 sürümüne de jailbreak yapmayı başardı. Henüz dün akşam yayınlanmış olan iOS 8.4’ün bu kadar kısa sürede jailbreak yapılabileceğini kimse beklemiyordu.

Apple Music isimli yeni bir müzik uygulamasına sahip olan iOS 8.4 sürümü, jailbreak gruplarının dikkatini çekmişe benziyor. Testlere devam ettiğini açıklayan grup kısa bir süre içerisinde (muhtemelen bugün), iOS 8.4 jailbreak dosyalarını yayınlayacak.

ios-8-4-jailbreak

Eğer sizler de Cydia araçlarını ve Jailbreak işlemlerini takip ediyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. iOS 8.4 henüz çok yeni olduğu için güvenilir kaynaklara ulaşmak çok kolay olmayacaktır. Son olarak jailbreak işleminin Apple tarafından desteklenmediğini belirtelim.

iPhone 6s’in Kasası İlk Kez Ortaya Çıktı