iOS 8.4 Güncellemesi Apple Music İle Geliyor!

ios 8 4 cikis tarihi

iPhone, iPad ve iPod’lar için iOS 8.4 güncellemesinin çıkış tarihi belli oldu. iOS 8.4 güncellemesi bir süre daha Beta olarak kalacak ancak iOS 9’un önemli özelliklerinden biri ilk kez iOS 8.4 ile denenecek.

iOS-8.4-head

Dün akşam saatlerinde düzenlenen WWDC 2015 konferansında iOS 9 sürümü duyuruldu ancak iOS 9’un önemli özelliklerinden biri olan Apple Music servisinin ilk kez iOS 8.4 sürümüyle deneneceği söylendi. Apple’In yeni müzik servisi Apple Music, ilk olarak iOS 8.4 sürümüyle dağıtılacak ve kullanıma sunulacak. Şuan hala beta sürümünde olan iOS 8.4 sürümü, 30 Haziran tarihinde güncelleme olarak iOS 8 destekleyen Apple cihazlarına gönderilecek.

iOS 9 Beta sürümünün yayınlanmasıyla birlikte iOS 8.4 ile ilgili çalışmaların son aşamasına geldi. 30 Haziran 2015 tarihinde iOS 8.4 sürümü Apple Music ile birlikte dağıtılacak. Apple Music ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanılabilecek ancak daha sonra aylık 9.99 Dolar ücretle abonelik usulü hizmet verecek. iOS 8 destekleyen tüm Apple cihazlarına iOS 8.4 sürümünü yükleyebilirsiniz.

Apple Müzik Serivisinin İlk Videosu Yayınlandı